Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Техніка Еппл для роботи та розваг

Всім не з чуток відомо про якість техніки від компанії Apple. Хтось купує айпад дітям для перегляду мультиків чи ігор, а хтось використовує macbook air для монтажу відео чи робочих конференцій. У цій статті детально розглянемо, які з гаджетів більше підходять для того чи іншого виду діяльності.

Використовуйте iPad як дошку для малювання під час зустрічей онлайн:

  • Незважаючи на те, що онлайн-зустрічі через Zoom або Google Meet стали в сучасних реаліях вже звичними, працювати з ними, як і раніше, може бути складно. Але якщо у вас є iPad, ви можете проводити віртуальні уроки або робочі зустрічі простіше, використовуючи його як дошку.
  • Якщо у вас є Apple Pencil, візьміть його і накресліть —  ідеальна ідея, щоб представити ідею своїй команді.

iPad як другий екран для MacBook

Ви, напевно, мріяли мати вдома комп'ютерну систему із двома, трьома чи навіть шістьма моніторами. Це можна цілком втілити в життя за допомогою MacBook та iPad та функції Sidecar. Якщо ваші пристрої сумісні, то натисніть AirPlay на Mac і підключіть його до iPad по бездротовій мережі або за допомогою кабелю.

Ігри з iPhone/iPad

Бажаєте пограти на абсолютно новому рівні? Підключіть контроллер Bluetooth PS4/XBox One. У iOS 13 або iPad OS перейдіть в меню Bluetooth у налаштуваннях, там має з'явитися контролер. Після цього можете насолоджуватися улюбленими іграми! По-моєму, це досить переконливий пункт для того, щоб купити айфон 13.

Додаток "Рулетка"

Використовуйте віртуальний вимірник, якщо ви не маєте рулетки під рукою. Функція з'явилася в iOS відносно недавно, тому саме час випробувати її під час підготовки до ремонту!

Зв'язок AirPlay зі смарт-телевізорами

Якщо хочете транслювати вдома відео з YouTube, то ця функція точно для вас! Полюбляєте займатися спортом? Якщо у вас вдома є новий телевізор або Apple TV HD, використовуйте AirPlay для трансляції відео зі свого телефону або планшета на великий екран. Адже набагато приємніше повторювати рухи з відео, яке програється на величезному екрані, чи не так?

Health або Apple Watch для відстеження активності

  • У вас є Apple Watch? Не забувайте, що ви можете контролювати калорії, кількість пройдених кроків за день, відстежувати фізичну форму.
  • Якщо ж ви поки що не придбали годинник від Apple, то для цих цілей можете використовувати Health.

Завітайте в Appleroom за своєю улюбленою технікою Apple та зробіть собі і ближнім подарунок!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ